Werken bij Wetech B.V.
 
Wetech B.V. staat altijd open voor nieuwe collega’s voor haar afdelingen engineering, fabricage, constructie en montage.
Op dit moment hebben we 1 vacature, denk je dat je een aanvulling bent voor ons team, stuur dan een open sollicitatie (korte motivatie + cv) aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We nemen contact met je op zodra we plek hebben voor jou. Meer informatie over ons bedrijf vind je elders op deze website.

Geplaatst op 01 november 2019.
Wetech B.V. te Nuth is op zoek naar jou, de gekwalificeerde lasser. Wetech B.V. is op zoek naar jou, de gekwalificeerde (MAG) LASSER. Ervaring met MIG / TIG en BMBE is een pluspunt.
Wij zijn op zoek naar een gekwalificeerde LASSER. Mede dat de producten aan de hoge eisen van onze klanten moeten voldoen ben je naast de kwaliteit van het laswerk ook mede verantwoordelijk voor de eindafwerking.

Functie eisen:
- Je hebt een flexibele instelling.
- Je bent in staat om zelfstandig constructies samen te stellen en te hechten.
- Je hebt technisch inzicht en kunt goed technische tekeningen lezen.
- Je hebt ervaring met MAG lassen en tevens MIG / TIG en BMBE.
- Je bent ( was ) in het bezit van lascertificaten waaronder EN ISO 9606-1 ( 135 ).
- Je bent in staat nauwkeurig en zelfstandig te werken.

Wetech B.V. biedt je een boeiende zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een dynamisch bedrijf.
Het vooruitzicht op een langdurige tewerkstelling bij goed functioneren. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor de klein metaal en het salaris wordt bepaald aan de hand van je opleidingsniveau en werkervaring.